Nieuws

Ardennen waren weer GOUD!

By oktober 8, 2018februari 15th, 2021No Comments

Ardennen waren weer GOUD!

Kruipen door de smalle kieren in de grotten van de Ardennen? Met een kabelbaan 70 kilometer per uur naar beneden glijden? Een dagje overnachten in een eigen gemaakte hut of abseilen uit een helikopter? Het was voor alle leerlingen die mee waren naar de Ardennen geen enkel probleem. Stoer en heldhaftig gingen zij zonder te twijfelen elke uitdaging aan.

De weergoden waren ons goed gezind en dit zorgde samen met de fantastische groep voor een meer dan geslaagde week. Voor het eerst op een nieuwe locatie met daarbij een nieuw, uitdagend programma. Een van de hoogtepunten was de Carrienta Outdoordome. Iedereen moest eerst door een 400 meter lange donkere tunnel wandelen met alleen een stok in de hand om zich te kunnen oriënteren. Aan het einde van de tunnel was er weer licht en betraden de leerlingen het klimparadijs. Tientallen klimparcoursen omhoog, een helikopter opgehangen in de lucht om vanuit te abseilen, steile muren beklimmen en met een zipline 70 kilometer per uur naar beneden racen, waanzinnig vonden de leerlingen dit! Het onderdeel speleologie, het kruipen door smalle kieren in de grotten, viel ook erg in de smaak. Na alle sportieve activiteiten was er genoeg ruimte om te relaxen. ’s Avonds (en ’s ochtends) was er altijd de warmte van een gezellig kampvuur en er is ook een avond heerlijk gebarbecued en gezellig gebowld.

Wij kijken terug op een fantastische week en willen daar alle leerlingen enorm bedanken. Kortom: de Ardennen waren weer GOUD!

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact