Nieuws

Uitwisseling India, dag 1

By oktober 1, 2018februari 15th, 2021No Comments

Uitwisseling India, dag 1

Terwijl in Nederland de herfst begint zitten wij in tropisch India. Na een goed verlopen vlucht konden de Nederlanders in de armen van hun Indiase vrienden vallen. Gedurende ons verblijf houden we een blog bij waar iedereen onze avonturen kan meebeleeven.
Het adres van de website is: cambreuruitwisseling2018.waarbenjij.nu
Kijk, geniet en laat ook een berichtje achter.

Namasté!
Vandaag was de eerste volle dag in India en wat hebben we ons vermaakt.
We begonnen de dag met ieder een bijzonder ontbijt bereid bij onze super lieve en gastvrije hosts. Daarna verzamelden we allemaal bij een autorace. Het was warm, maar heel leuk om iedereen weer te kunnen zien en te spreken. Na ons thuis te hebben opgefrist, hebben we een citytour door Thane gelopen. Het was zweten en veel luisteren, maar we hebben wel dé leukste plekjes in Thane bezocht. Zoals bijvoorbeeld een typisch Indiase markt en tempels.
Na de tour heeft iedereen zich thuis klaargemaakt voor een etentje in een “typical Indian restaurant”. Iedereen deed zijn of haar mooiste kleren aan. Na heerlijk te hebben gegeten van het buffet was het tijd voor een feestje, want wat is samen zijn nou zonder dansen? Precies NIKS. De leukste Indiase liedjes kwamen voorbij. We hebben echt genoten!
Het was een heel lange en vooral zweterige dag, maar het was een perfect begin van deze week!
Groetjes van ons allemaal!

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact