Nieuws

5-jarig jubileum Barcelonareis vmbo en mavo 4

By oktober 1, 2018februari 15th, 2021No Comments

5-jarig jubileum Barcelonareis vmbo en mavo 4

In de bus kwam de begeleiding erachter dat dit een speciale reis zou gaan worden: ons 5-jarig jubileum.

Speciaal werd het zeker. We kunnen terugkijken op de beste reis tot nu toe. Een fijne groep leerlingen, het zonnetje scheen en het programma was nóg beter.

De nieuwe locatie in Calella, Hotel Miami, beviel uitstekend en de wateractiviteit die voor het eerst op het programma stond, was ook een hoogtepunt. In drie groepen rouleerden de leerlingen tussen de activiteiten: zeilen op een catamaran, kajakken en bodyboarden/suppen.

Verder stonden de gebruikelijke highlights van Barcelona op het programma. We bezochten de Sagrada Familia, leerden de stad kennen tijdens een wandeltocht en fietsten onder leiding van een Nederlandse gids langs bijzondere plaatsen in de stad.

Tevens gingen we naar natuurkundig museum CosmoCaixa, waar proefjes afgewisseld werden met een wandelroute langs levende dieren. Als kers op de taart werd er ook nog een avondje flink gedanst in discotheek The Frog in Calella.

Niet alleen de leiding, maar ook de buschauffeurs waren zéér tevreden over de groep. Chauffeur Walter: ‘Dit was voor ons een bijzondere reis. We hebben in al die jaren nog nooit zo’n goede groep gehad. De bus bleef geweldig schoon en de sfeer was goed. Noem onze namen volgend jaar maar bij de reisorganisatie, dan zijn wij graag weer van de partij!’

Bij dezen een dikke dankjewel aan alle leerlingen uit vmbo en mavo 4 die de reis zo fantastisch hebben gemaakt.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact