Nieuws

Havoleerlingen met een opdracht uit de praktijk aan de slag

By september 26, 2018februari 15th, 2021No Comments

Havoleerlingen met een opdracht uit de praktijk aan de slag

Op dinsdagmiddag niet in de schoolbanken, maar bij Hoppenbrouwers Techniek in een ontvangstzaal. Achttien havo-4-leerlingen worden hartelijk ontvangen met een smoothie en een zoete reep, waarna ze door vestigingsleider Freddy van Peer en coördinator opleidingen Eric van Gestel een helder beeld voorgeschoteld krijgen van wat de cultuur van dit technische bedrijf is. De werknemer moet een prettige werkplek hebben, zich kunnen ontwikkelen, waar het kan zelfstandig aan het werk zijn en de wil hebben om zichzelf te verbeteren en te groeien. Daarbij werken de medewerkers in kleine teams nauw samen. De rondleiding maakt dit nog een keer duidelijk.

Het bedrijf bloeit en groeit daardoor langzaam uit zijn jasje.

Belangrijke informatie voor de Cambreurleerlingen. Zij krijgen namelijk de opdracht om een nieuw bedrijfspand te ontwerpen, waarbij ze deze waarden goed in de gaten moeten houden. En een mooie bijkomstigheid: zij hoeven daarbij niet op de kosten te letten.

In de komende weken gaan de leerlingen aan de slag in de hacolessen. Ze presenteren hun plannen in november aan de opdrachtgever en hun docenten. We zijn allemaal benieuwd naar hun ideeën.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact