Nieuws

Vind de juiste begeleider voor je profielwerkstuk

By september 13, 2018februari 15th, 2021No Comments

Vind de juiste begeleider voor je profielwerkstuk

Havo5, examenjaar, profielwerkstukjaar. De examenleerlingen hebben een onderwerp gevonden en zoeken nu een passende begeleider. Maar hoe overtuig je deze om met jouw groep in zee te gaan? Onder leiding van docente Karlijn Vlaardingerbroek maken de leerlingen een filmpje van maximaal één minuut, waarmee ze een begeleider over de streep proberen te trekken.

Rik Grootswagers, Pepijn Machielsen, Timo Schipper en Lars Spijkers hebben met hun pitch succes: Meneer Piet Robben, docent Nederlands, gaat de uitdaging aan. Als hun werkstuk net zo flitsend en verzorgd is als deze video, dan wordt het een mooie samenwerking.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact