Nieuws

Succes voor Janneke Bleeker

By september 3, 2018februari 15th, 2021No Comments

Succes voor Janneke Bleeker

Janneke Bleeker mocht na een seizoen van hard trainen en selectiewedstrijden op 28 juli met haar pony Haston be Happy starten op de Brabantse Kampioenschappen in St. Anthonis. Hier wist zij in de dressuur klasse DE/M1 een 5e prijs te halen met een score van 65.78% en zich hiermee te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Deze zijn afgelopen zaterdag 25 augustus verreden op het KNHS centrum in Ermelo en wat  deden ze het goed. Janneke Bleeker met Haston be Happy reden voor wat ze waard waren.  De combinatie is hier op een mooie 10e plaats geëindigd, met een score van 63.833 %, in een sterk deelnemersveld van de top 32 ruiters van Nederland.

Op naar het winterseizoen, op naar een nieuwe kans nu in het M2.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact