Nieuws

Mavointroductie bij De Vennen

By augustus 30, 2018februari 15th, 2021No Comments

Mavointroductie bij De Vennen

In de eerste schoolweek was het weer vroeg dag voor de mavodocenten van het Cambreur College. Op donderdagochtend werd er al om half acht volop gesleept met palen, tonnen, netten en luchtkussens op het terrein van De Vennen. Voor de verwachte invasie van leerlingen om negen uur moest alles ‘staan’ en bleek er gelukkig nog heel even tijd voor koffie.
De hele dag trokken de klassen met hun nieuwe mentor over het veld. Ze bouwden een vlot of een katapult, werden gebombardeerd tot voetbalpoppetje op een opblaasbaar tafelvoetbalveld, maakten selfies tijdens een GPS-loop of probeerden zich staande te houden op een manshoge opblaasbal. Ondertussen leerden ze elkaar steeds beter kennen.
Aan het einde van de middag werd met vereende krachten alles weer afgebroken en opgeruimd en stroomde het terrein van De Vennen langzaam leeg.
Het mavoteam kijkt terug op een geslaagde, sportieve introductiedag.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact