Nieuws

Introductiedag gebouw B

By augustus 28, 2018februari 15th, 2021No Comments

Introductiedag gebouw B

Op vrijdag 24 augustus werden alle leerlingen van het voorbereidend mbo om 8.45 uur op school verwacht voor een introductiedag. Nou ja, bijna alle leerlingen werden op dit tijdstip verwacht, de eindexamenklassen kwamen eerder naar school voor een briefing. Zij mochten als begeleiders bij de spellen staan of een groepje leerlingen begeleiden. En dat was aan hen wel besteed. Je zag dat ze hierin, de afgelopen 2 jaar, al heel wat ervaring hebben opgedaan.
In en om de school was het de bedoeling dat de groepen leerlingen aan verschillende onderdelen van de achtkamp deelnamen. Of we fanatieke en sportieve leerlingen hebben is voor ons geen vraag meer. Het favoriete onderdeel was de waterbak, waarbij met behulp van tennisballen geprobeerd werd om Fred en meneer Daniel in het water te krijgen. Er werd veel samengewerkt tijdens de dag. En uiteraard was er een heuse klassenstrijd.
Na alle energie die in de onderdelen door iedereen werd gestopt was het om 12.00 u. tijd voor een frietje en werd er nog een spontaan optreden gegeven door de 4e jaars. Het was een geslaagde dag en een mooie start van het nieuwe schooljaar op gebouw B.
Als laatste willen we als team toch een dik compliment geven aan onze 4e jaars. Jullie hebben het fantastisch gedaan en daarvoor willen we jullie hartelijk danken!

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact