Nieuws

York, here we come!

By juni 20, 2018februari 15th, 2021No Comments

York, here we come!

De York reis van klas TTO1 zit er weer op.
Al weken tevoren werd er door de leerlingen reikhalzend en met spanning uitgekeken naar een van de hoogtepunten van de TTO opleiding.
Wat gaan ik allemaal zien in York en kan ik me wel redden met het Engels dat ik nu spreek? Is het eten heel anders dan hier en met wie slaap ik op de boot? En in de jeugdherberg? En is York Minster echt zo mooi als dat men zegt en hoe hoog is die toren die ik ga beklimmen? En York Dungeon, die moet echt heel eng zijn!!
Nu, terugkijkend op vier fantastische dagen, kunnen we stellen dat de reis wederom de moeite waard was. De leerlingen ontdekten dat zij op de boot al een echt gesprek in het Engels konden voeren met passagiers. Het eten op de boot was meer dan verrukkelijk, de fish & chips heel anders dan de frites van de Nederlandse snackbar. Het bezoek aan Howard Castle en Clifford’s Tower was zeker de moeite waard en het boottochtje over de Ouse was, mede door het prachtige weer, een leuke ervaring. Een middagje vrije tijd hoorde er natuurlijk ook bij en veel leerlingen hebben hun best gedaan om voor de familie thuis een leuk souveniertje te kopen. En de Dungeon? Net zoals voorgaande jaren, was de Dungeon voor het merendeel van de leerlingen dé highlight van de schoolreis die ze zich nog lang zullen herinneren.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact