Nieuws

Rood-witte vlaggen wapperen op het Cambreur

By juni 20, 2018februari 15th, 2021No Comments

Rood-witte vlaggen wapperen op het Cambreur

De allerleukste avond is de avond van de uitslag: de leerlingen hebben na een spannende dag te horen gekregen dat ze geslaagd zijn, komen ruim op tijd op school om elkaar om de hals te vliegen en zich te laten feliciteren door hun docenten. Uitgelaten, trots, verrast, euforisch of nog een beetje beduusd zoeken ze hun mentor op, waar ze hun cijferlijst krijgen en de rood-witte Cambreurvlag. 

Dan pas dringt het echt tot ze door: ze hebben het gehaald! Het zit erop!

Alle BB-leerlingen mogen al een feestje vieren, kan een trotse Marloes Luijten vaststellen, en met een puike 95% geslaagden op zijn vwo-afdeling kon de brede lach niet meer wijken van het gezicht van teamleider Bram Thielen. Zou hij dit jaar de 100% halen? We duimen allemaal heel hard voor de paar leerlingen die in het tweede tijdvak nog actief moeten worden.

Ook op mavo, havo en kb was men zeer content. Hier waren wel al een paar leerlingen definitief gezakt en dat kwam hard aan. Maar de andere nog niet geslaagde kandidaten hebben echt een kans.

De 241 vlaggen wapperen nu als het goed is samen met boekentas en schriften in en om Dongen, op 29 juni volgen er meer.

 

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact