Nieuws

Wat is jouw toekomstdroom?

By juni 1, 2018februari 15th, 2021No Comments

Wat is jouw toekomstdroom?

CKV voorstelling #LIFEGOALS

Keuzes, keuzes, keuzes…
Tijdens de laatste Breakweek van dit jaar stond er voor de klassen (t)havo4 en (t)vwo4 een interactieve theatervoorstelling op het menu. Tijdens de voorstelling #LIFEGOALS, werden de leerlingen meegenomen in het verhaal Jelle en Romy. Jelle en Romy zijn net klaar met de middelbare school en staan voor pittige keuzes. Gaat Romy studeren in Amerika om haar droom na te jagen? Of blijft ze toch in Nederland, zodat ze met haar liefde Jelle samen kan gaan wonen?
Aan de slag met je eigen droom!
Na de voorstelling brainstormden de leerlingen over hun eigen toekomstdromen. Wat wil ik later worden? En wat staat er allemaal op mijn bucketlist? Via verschillende theaterwerkvormen werden dromen nagejaagd, lagen obstakels op de loer, werd er getwijfeld en werden er uiteindelijk nieuwe routes ontdekt om je droom toch te kunnen verwezenlijken. Aan het eind van de middag presenteerden de leerlingen in kleine groepen – in verschillende kunstdisciplines – hun toekomstdromen aan elkaar.
Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door inzet van de geïnde cultuurgelden.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact