Nieuws

Kom naar DongenWoont op 16 juni in de Aula van het Cambreur College!

By mei 22, 2018februari 15th, 2021No Comments

Kom naar DongenWoont op 16 juni in de Aula van het Cambreur College!

Op zaterdag 16 juni 2018 organiseert DongenWoont alweer de vierde editie van DongenWoont Woonbeurs in de Aula van het Cambreur College. DongenWoont is een initiatief van CIER ARCHI-TECTEN in samenwerking met eQmarketing. Op de beurs wordt het nieuwste aanbod van nieuw-bouwwoningen in de gemeente Dongen getoond. Ook geven diverse specialisten tijdens Dongen-Woont advies over verschillende woonthema’s.

Woningaanbod
In Dongen is er volop aanbod van woningen. In De Beljaart fase 4 is recent de verkoop van een aan-tal woningen gestart en er zullen op de woonbeurs verschillende nieuwe projecten gepresenteerd worden. In deze projecten wordt een brede diversiteit aan woningtypen aangeboden, zowel vrij-staande woningen, tweekappers als rijwoningen. Er zijn traditionele eengezinswoningen, maar ook levensloopbestendige woningen die in deze fase van De Beljaart worden gebouwd. Het grootste deel is koopwoning maar er komen ook enkele huurwoningen.

Op de beurs wordt u geïnformeerd over alle plannen. Ook is er bijvoorbeeld meer informatie over Villa Berkenheuvel, een totaal gerenoveerd Rijksmonument in Dongen en zullen er mogelijk nog meer bestaande woningen worden aangeboden die bijzondere aandacht verdienen.

Woonthema’s
Met de aanwezigheid van diverse specialisten op het gebied van verschillende woonthema’s is de beurs dé gelegenheid om in gesprek te gaan en informatie in te winnen. Zij geven advies over hoe u gasloos kunt wonen of duurzaam kunt (ver-)bouwen. Maar ook financiële specialisten kunnen u informeren over hoe u woonlasten kan besparen en met de notaris kunt u in gesprek om notariële zaken te regelen. Ook worden er eigentijdse manieren getoond om uw huis in te richten en te on-derhouden.

DongenWoont houdt iedereen met verhuis- en verbouwwensen, met de woonbeurs en de websi-te, permanent op de hoogte van allerlei woonthema’s en maakt duidelijk waarom Dongen een prachtige woongemeente is.

Meer informatie
Op www.dongenwoont.nl vindt u meer informatie over de deelnemers aan de woonbeurs en de nieuwe projecten die getoond worden. De woonbeurs is gratis toegankelijk en vindt plaats tussen 11.00 uur en 14.00 uur in de Aula van het Cambreur College, Mgr. Schaepmanlaan 13 in Dongen. Parkeren is goed mogelijk in de directe omgeving. Wilt u continu op de hoogte blijven van de activi-teiten van DongenWoont? Schrijf u zich dan in via de website voor de nieuwsbrief en volg Don-genWoont op Facebook, Twitter en Instagram!

/DongenWoont @DongenWoont DongenWoont

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact