Nieuws

Jong ontmoet oud project

By mei 22, 2018februari 15th, 2021No Comments

Jong ontmoet oud project

Sinds een jaar of tien hebben het Rode Kruis en het Cambreur College een project “Meet en Greet”. Hier ontmoeten de leerlingen van het Cambreur College senioren uit de gemeente Dongen. Samen hebben ze vier activiteiten die georganiseerd worden door de jongeren. Dit kan een spelletje kaarten zijn, maar ook een uitstapje naar de bioscoop of een restaurant.
Dominiek en Bo vertellen hun ervaring: “De laatste weken zijn wij bezig geweest met het jong ontmoet oud project van het rode kruis, dit houd in dat wij met een senior 4 afspraken maken om iets gezelligs te gaan doen. Onze afspraken waren; lunchen, samen koken, naar de bioscoop, spelletje spelen en de afsluitingsmiddag bij de Avri. De afspraken waren echt super gezellig en wij hebben er allemaal van genoten. We hopen nog veel contact met onze oudere te houden. Toen we vroegen aan andere kinderen die ook meededen aan het project zeiden ze dat ze het erg gezellig en ook leerzaam vonden, en natuurlijk de moeite waard! Wij raden het andere kinderen ook aan.”

Mocht u volgend jaar willen deelnemen of kent u iemand in uw omgeving die zou willen deelnemen, neem dan contact op met Paul van den Heuvel, paul.heuvel@ziggo.nl. Hij kan u hier meer over vertellen.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact