Nieuws

Stijlavond 2018

By mei 16, 2018februari 15th, 2021No Comments

Stijlavond 2018

Een prachtige woensdagavond, een blauwe lucht en stralende gasten. Dit was de gala-avond voor de havo- en vwo-leerlingen. Het duo Michelle Gagliardi en Bas Brouwers stelden de examenkandidaten aan het toegestroomde publiek voor. In prachtige oldtimers dan wel in gloednieuwe Tesla’s arriveerden de examenleerlingen. De locatie bij de Oude Kerk is mooi, maar het plaveisel maakte het voor de hooggehakte dames niet altijd even gemakkelijk om sierlijk over de rode loper te schrijden. Er was dit jaar veel zorg besteed aan bij elkaar passende kleding en accessoires: Een rode jurk van de dame met een passende strik of das bij de heer, of drie dames in eenzelfde kleur blauw met net ieder een iets ander model jurk. Ook aan mooi ingevlochten haar, smaakvolle make-up, een bij de jurk passende clutch was gedacht.
Een viertal fotografen deden hun uiterste best om ieder stelletje zo mooi mogelijk vast te leggen. De foto’s zijn te bewonderen op diverse sites.
Na de soepel verlopende intocht was er een uitgebreid fotomoment in de tuin van de kerk, waar menige trotse moeder met zoon of dochter een herinnering voor later liet maken.
Nog voor het feest in de kerk begon waren de eerste highheels al verruild voor sneakers of blote voeten.
De CIA had de organisatie van de avond prima voor elkaar. De sfeer was uitstekend, maar de afterparty lonkte. Rond 22.00 uur begonnen de eerste leerlingen al aanstalten te maken om naar het volgende adres te vertrekken. Daar is het ook vast heel gezellig geweest.
Diezelfde dames en heren zitten nu in spijkerbroek en T-shirt ingespannen te werken aan hun examens. We hopen dat ze allemaal dit feestelijke gevoel opnieuw mogen beleven op de dag van de uitslag. We wensen ze succes, concentratie en een beetje geluk.

Foto: Kaj Moerenhout

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact