Nieuws

Klassenuitje ma4a

By april 20, 2018februari 15th, 2021No Comments

Klassenuitje ma4a

Ma4a heeft een leuk, gezellig jaar achter de rug. Om dit te vieren, nam een aantal enthousiaste meiden het initiatief om een klassenuitje te organiseren. Vorige week vrijdag vertrok de meerderheid van de klas met mentor mevrouw Kant naar Tilburg om te gaan outdoor lasergamen bij De Zeven Geitjes.

Twee teams verspreidden zich in het bos en het vuur werd geopend. Er werd ontzettend fanatiek gespeeld, maar het blauwe team bleek net te sterk voor team ‘rood’. Na afloop stond er friet klaar om de middag gezellig af te sluiten.

We kijken terug op een leuke middag en er gaan zelfs geruchten dat er een reünie wordt georganiseerd!

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact