Nieuws

Internationale stages tvwo 5

By april 20, 2018februari 15th, 2021No Comments

Internationale stages tvwo 5

Het zijn drukke weken voor onze tvwo 5 leerlingen. Net een toetsweek achter de rug en vervolgens gaan een aantal leerlingen meteen door met een internationale stage! Zo is Nick afgereisd naar Groot-Brittannië alwaar hij stage loopt bij Blue Fuchs voertuigen op de afdeling sales. Bart en Ruben zijn helemaal naar Nieuw-Zeeland gevlogen om, erg toepasselijk, stage te lopen bij het bedrijf Stagereizen. De heren gaan advieswerk verrichten op het gebied van het bereiken van jongeren voor het betreffende bedrijf. Vanzelfsprekend zullen ze daarna nog even genieten van al het moois dat Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Joris en Martijn zitten ondertussen in India, waar ze stage lopen bij een accountantskantoor. Een stage die geregeld is via een contact dat Joris overgehouden heeft aan de India-uitwisseling. Ondertussen zitten Pepina en Han Pei in China, alwaar ze stage gaan lopen in een hotel en op een school. Bovendien een mooie gelegenheid voor Han Pei om bij haar opa en oma en familie te verblijven! De komende weken reizen Maarten (Verenigde Staten) en Jip en Max (Tanzania) nog af voor hun internationale stage. We wensen al onze leerlingen veel plezier en succes bij deze fantastische ervaringen!

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact