Nieuws

B-dagen op zijn best!

By april 10, 2018februari 15th, 2021No Comments

B-dagen op zijn best!

Op 28 en 29 maart was het weer zover. Een van de hoogtepunten voor leerlingen van het vmbo: de B-dagen. Twee dagen even niet in de schoolbanken, maar twee dagen in Goirle om met iets anders bezig te zijn dan met school.

Het was een vol programma, waarin de leerlingen elkaar nog beter leerden kennen. Zo stond er een weerbaarheidstraining op het programma, kwam er een gastspreker vertellen over zijn heftige verleden, waren er meerdere sportactiviteiten, maar was er ook vooral tijd om gezellig samen te zijn. De sfeer was top!

De leerlingen (en docenten) fietsten de volgende dag moe, maar zeer voldaan naar huis.
De B-dagen waren weer op zijn best!

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact