Nieuws

Cambreur krijgt tennisles bij T.C. Bas Dongen

By maart 26, 2018februari 15th, 2021No Comments

Cambreur krijgt tennisles bij T.C. Bas Dongen

De trainers van T.C. Bas Dongen hebben op maandag, dinsdag en woensdag ongeveer 100 leerlingen van het Cambreur de grondbeginselen van tennis bijgebracht.

Een paar maanden geleden kregen de trainers via docent Annemarie Lafeber contact met gymdocent Robin van Sunten om de laatste 2 gymlessen in te vullen met tennis.

Na een kort gesprek was alles geregeld en kwamen 4 groepen studenten tennisles volgen verspreid over 3 dagen.

Het was voor de meeste een nieuwe ervaring, nog nooit getennist , voor het eerst op een tennisveld en hoe moet je je racket vasthouden?

De 2 trainers van Bas Dongen, Rob van Tiel en Gerben Oomen vingen de groepen op, eerst een warming up, daarna uitleg over het vasthouden van het racket en daarna de uitleg en een voorbeeld over wat de leerlingen moesten doen.

De leerlingen gingen enthousiast aan de gang in het begin was het moeilijk maar al snel ging het steeds beter. Daarna werden er wat wedstrijdvormen gespeeld en werd er fanatiek om de punten gespeeld. Dit leverde hilarische en maar ook spectaculaire momenten op.

Na een uur zat het er voor elke groep weer op en waren er opmerkingen van: dat is leuk, ik zweet, tennissen is moeilijk, ik was de beste. Gymdocent Robin en trainers Rob en Gerben hebben na deze eerste kennismaking al meteen besloten om het volgend jaar weer te organiseren voor de eindexamenkandidaten van het Cambreur.

Alle leerlingen kregen een flyer mee waarin zei zich kunnen aanmelden voor een lidmaatschap gedurende de maanden juni, juli, augustus. Ze krijgen dan een gratis tennispasje waarmee ze kunnen komen tennissen bij T.C. Bas Dongen. De kosten hiervoor bedragen € 30,– p.p. t/m 17 jaar.

Deze aanbieding is geldig voor alle studenten uit Dongen en omstreken.

Studenten we hopen jullie massaal te mogen begroeten tijdens jullie lange vakantie.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact