Nieuws

Presentaties profielwerkstuk vwo 6

By maart 19, 2018februari 15th, 2021No Comments

Presentaties profielwerkstuk vwo 6

Na havo 5 was het dinsdag 13 maart de beurt aan de groepjes uit vwo 6 om hun onderwerp voor het voetlicht te brengen. Hoe divers die onderwerpen zijn kun je hier zien aan de flyers die de leerlingen voor deze avond hebben gemaakt.
Dat onze vwo-leerlingen heel wat in hun mars hebben is op deze avond wel gebleken. De presentaties waren voor het aanwezig publiek van familie, docenten en leerlingen uit vwo 5 een kort college over niet alledaagse onderwerpen. Voor vwo 5 in elk geval een goede inspiratiebron om volgend jaar ook dit soort topprestaties te leveren. Er zaten presentaties bij die bij de OMO-wedstrijd hoge ogen zullen gooien.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact