Nieuws

Tips voor (nieuwe) leerlingen

By maart 15, 2018februari 15th, 2021No Comments

Tips voor (nieuwe) leerlingen

De leerlingen van vw1a zijn de afgelopen weken druk bezig geweest tijdens de studielessen. Tijdens deze lessen staan zaken als planning, studiehouding en studietechnieken centraal.
De bedoeling is dat leerlingen snel in de gaten krijgen hoe je precies een goede studiehouding kunt aanleren. Een goede studiehouding is belangrijk, niet alleen op de middelbare school, maar ook voor een eventuele vervolgopleiding. De leerlingen van vw1a hebben in ieder geval een mooie start gemaakt. Het is nu aan henzelf om alle tips in praktijk te brengen. Ik als mentor heb er vertrouwen in. Om de nieuwe leerlingen voor volgend jaar alvast wat te helpen, hebben de eerstejaars een aantal studietips voor ze in dit filmpje.
Bedankt voor jullie inzet vw1a.
Ivar van der Heide

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact