Nieuws

Zang, dans en muziek van topniveau tijdens Cambreurs 15de editie van Boejuh

By maart 13, 2018februari 15th, 2021No Comments

Zang, dans en muziek van topniveau tijdens Cambreurs 15de editie van Boejuh

Bij Boejuh is iedereen met talent welkom op het podium, jong en oud, leerling of docent. En talent was er meer dan voldoende. De bekende Cefas, dit keer geheel in het pimpelpaars, praat met snedige opmerkingen het programma aan elkaar.

Zoë en Neetje brengen een afwisselend dansnummer met veel energie en lastige bewegingen heel synchroon op de Bühne. Dijck en Roxie, zo verschillend in uiterlijk en manier van bewegen, weten het publiek met hun expressie en humor te imponeren en schoppen het tot een tweede prijs.

Mustafa en Dennis (met Ivo in de coulissen) genieten zelf zichtbaar van hun act, zeker als zij schuddebuikend van het lachten dood op het podium liggen.

Dit keer nemen ook docente kunst Karlijn Vlaardingerbroek en wiskundedocent Bert Smits, met pruik bijna onherkenbaar, de microfoon en zingen respectievelijk ‘Ho Hey’ van The Lumineers en ‘Sweet child of mine’  van Guns en Roses met geweldige gitaarbegeleiding.

Dat het Cambreur op instrumentaal terrein enkele kanjers in huis heeft bewijzen Max Haarbosch op basgitaar en Ruben, Aldor en Tim (gitaar en drums). Het laatste drietal wist met hun muziek een derde plaats in de wacht te slepen.

Net als ieder jaar zijn de zingende jongedames in de meerderheid. Jade bijt de spits af met een teer en gevoelig nummer. Beau Aimée staat helemaal alleen met een gewonde gitaar op het podium met het nummer ‘Lost boy’. Roxie en Evelyn brengen met een origineel optreden, begeleid door Ruben, het nummer ‘Thats what’s up’. Roos, Dominiek en Gijsje weten met een krachtig ‘Titanium’ een eervolle vermelding van de jury te krijgen. Op naar volgend jaar dus.

Slechts een zanger staat op het podium en wat voor een. Sijmen is een vaste kracht bij Boejuh en legt de lat dit jaar voor zichzelf heel hoog met ‘Everglow’ van Coldplay, begeleid door Rens. Compliment!

Ster van de avond is Kim Cornelissen die met overtuiging ‘Send me the moon’ zingt, waarbij Niels de Hoon haar soepel begeleid op gitaar. Terechte winnaars van Boejuh 2018.

De organisatoren Mike Bebrout, Ron Dekkers en Laurent Robers zetten bij deze goed georganiseerde 15de editie van Boejuh de twee initiatiefnemers speciaal in het zonnetje: Rensz Gorisse en Rob Näring krijgen een echte award voor hun verdienste.

 

De avond wordt besloten met een aantal krachtige nummers van de schoolband. Boejuh is nog springlevend, we kijken al uit naar 2019. Jullie toch ook?

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact