Nieuws

Twee oud-leerlingen in de rol als medebegeleider

By maart 13, 2018februari 15th, 2021No Comments

Twee oud-leerlingen in de rol als medebegeleider

Twee jaar geleden, toen wij in vwo5 zaten, gingen we op bezinningsdagen met het Cambreur College. Een bijzondere week waar we veel mooie herinneringen aan over hebben gehouden. Toen we een paar maanden geleden de vraag kregen of het ons leuk leek om dit jaar als begeleider mee te gaan, hoefden we dus ook niet lang na te denken. Natuurlijk wilden we nog een keer mee naar de Hoge Rielen! Nieuwsgierig, maar vooral enthousiast vertrokken wij en al snel werd het duidelijk dat het een paar enorm leuke dagen gingen worden. De groep leerlingen was heel gezellig op de momenten dat het kon en heel open en respectvol op de serieuzere momenten. Ook was het heel leuk om onze oud-leraren weer te zien en te spreken!

Wat ons het meest is opgevallen is de zogenaamde ‘Cambreursfeer’. Wij hebben dit niet echt doorgehad toen wij zelf op het Cambreur College zaten, maar deze sfeer is er zeker wel! Het was heel erg leuk en grappig om te ervaren dat wij ons gelijk weer op ons gemak voelden zodra de bezinningsdagen waren begonnen en stiekem heeft dit ook ervoor gezorgd dat wij het Cambreur College ook een extra beetje missen.

We hebben genoten van de openheid van de leerlingen, de gezelligheid van de leraren, de lekkere maaltijden van de kookstaf en vooral van de fijne, vertrouwde Cambreursfeer!

Bedankt iedereen, misschien tot volgend jaar!

Eva Klijn & Nina van Rijen

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact