Nieuws

Cambreurtrefbaltoernooi: Tien teams, 100 leerlingen!

By maart 12, 2018februari 15th, 2021No Comments

Cambreurtrefbaltoernooi: Tien teams, 100 leerlingen!

Afgelopen donderdag 8 maart deden er maar liefst tien teams mee aan het jaarlijkse trefbaltoernooi. Elk jaar zijn er steeds meer aanmeldingen. Maar wat is er dan ook leuker om even helemaal los te kunnen tegen andere fanatieke teams, die er allemaal zelf voor kiezen om in hun vrije tijd het spel trefbal te spelen en daarbij de mogelijkheid hebben om een docent af te gooien en buitenspel te zetten! Het docententeam hield dit jaar goed stand en even leek het of zij de overwinning pakte, maar er was een team in de bovenbouwpoule dat net een maatje te groot was.

De naam zegt het al: Ze noemden zichzelf “Victory Royale“ en zij pakten de winst bij de bovenbouwpoule. Bij de onderbouwpoule waren de spelers ook bloedfanatiek. Het verschil tussen nummer twee en nummer een was dan ook maar één punt. Maar de “Black Knights“ wisten de winst toch te pakken. Super gedaan jongens!

 

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact