Nieuws

Phileas Fogg

By februari 27, 2018februari 15th, 2021No Comments

Phileas Fogg

Gewoon een hele dag naar school gaan om te leren, pas echt gaan werken als je een diploma op zak hebt, lekker binnen televisie kijken of een computerspelletje spelen als het buiten koud is, op zijn tijd genieten van een heerlijke vakantie, gezellig afspreken met je vrienden……. Dat kenmerkt het leven van de hedendaagse jeugd. In de Victorian Age, de periode in Engeland van ongeveer 1840 tot 1900 waarin Queen Victoria koningin was, was dat wel even anders. Als 14 jarige werd je op school door je docent afgestraft met een rietje, als je al naar school mocht, je moest al bedelend over straat om te zorgen dat je broertjes en zusjes te eten hadden, of je werkte in de kolenmijnen of als schoorsteenveger…..
Hoe het was om zo te leven, dat hebben de TTO leerlingen van klas 2 afgelopen donderdag ervaren tijdens een interactieve toneel bijeenkomst onder leiding van Ivan en Jen, acteurs van het Engelstalige toneelgezelschap Phileas Fogg.
Net zoals voorgaande jaren was het een spetterende show die door het gast optreden van zowel Dhr. vd Berg als Dhr. Tennebroek, beiden in een vrouwenrol,  nog een extra hilarisch tintje kreeg.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact