Nieuws

Open dag TTO

By februari 2, 2018februari 15th, 2021No Comments

Open dag TTO

Hoe kom je als leerling van groep 8 nu écht iets te weten over die bijzondere opleiding waar je al zoveel leuke dingen over gehoord hebt?
Natuurlijk is de eerste stap om de betreffende school te bezoeken tijdens de Open Dag. Vervolgens laat je je voorlichten door de docenten die op die school rondlopen en heel wat te vertellen hebben, je spreekt met leerlingen die al op die opleiding zitten en uit eigen ervaring kunnen spreken, je hoort je ouders aan die de site van de school al hebben doorgespit. En……….. je doet gelijk al mee met een Running Dictation, waarbij je moet laten zien dat je heel hard moet rennen om de juiste informatie over de opleiding bij elkaar te puzzelen.
Deze laatste activiteit was voor Nikki van basisschool de Biezenkring ‘a piece of cake’. In slechts 2.16 minuten doorliep zij het circuit tijdens de Open Dag op 24 januari.  Vandaag werd haar door al twee ervaren TTO leerlingen, Anouck van den Broek en Kaya Verheijen uit thv1B,  een mooie prijs overhandigd. Nikki, heel veel plezier ermee en misschien tot ziens bij ons op school.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact