Nieuws

Je bent heel erg welkom op gebouw B

By januari 30, 2018februari 15th, 2021No Comments

Je bent heel erg welkom op gebouw B

De open dag op gebouw B werd goed bezocht, van vier uur ’s middags tot acht uur ’s avonds waren er volop bezoekers die nieuwsgierig waren naar wat het vmbo op het Cambreur College allemaal te bieden heeft. Iedere leerling van groep 7 of 8 werd persoonlijk door de teamleider mevrouw Luijten verwelkomd en kreeg bij de ingang een goodiebag uitgereikt. De tasjes waren al snel zeer geliefd!
Het thema van dit jaar was Carnaval en dit was in meerdere ruimtes terug te zien zoals in het restaurant. In de keuken maakten leerlingen allerlei gezonde snacks. In de kapsalon en in het verzorgingslokaal gaven leerlingen van de bovenbouw een demonstratie haar- en handverzorging. In het biologielokaal konden bezoekers door een echte microscoop kijken, bij rekenen en wiskunde werd een prijsvraag ingevuld en werden ruimtelijke vormen gebouwd. De creatieve vakken lieten zien wat voor moois er allemaal wordt gemaakt op gebouw B en in het winkeltje mochten leerlingen cadeautjes inpakken en meenemen. De schoolband speelde in de kantine ‘B-eet’ en daar was ook de oudervereniging te vinden voor eventuele vragen. En als klap op de vuurpijl konden bezoekers op het einde van de looproute zich met een golfkarretje naar de gymzaal op het hoofgebouw laten brengen. Er was ook veel interesse voor het vak sport dat gebouw B in de bovenbouw als uitstroomrichting heeft, daar zijn de docenten van gebouw B erg trots op!
Het was een geslaagde open dag. Het B-team wil alle bezoekers, leerlingen en ouders, enorm bedanken voor hun enthousiasme en interesse voor het vmbo. Natuurlijk hopen ze dat ze velen van hen in de toekomst opnieuw zullen zien!

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact