Nieuws

De wiskunde-olympiade: wie is er door naar de 2e ronde ?

By januari 29, 2018februari 15th, 2021No Comments

De wiskunde-olympiade: wie is er door naar de 2e ronde ?

Op vrijdag 26 januari verzamelden zich zeven leerlingen voor lokaal A213 om mee te doen met de wiskunde-olympiade. Bij deze nationale wedstrijd doen alle bollebozen en puzzelaars van de middelbare school mee en deze vertegenwoordigers van het Cambreur zouden er alles aan doen om een goede score te behalen. De “teamcaptain” had ook voor de ideale randvoorwaarden gezorgd: een rustige plek in het gebouw en volop snoep/suikers om de hersenen een topprestatie neer te laten zetten.

Dit jaar was er ook een leerling uit de onderbouw, Zoë Blom, die zich hieraan waagde. Maar voor deze jongedame was het echt wat te hoog gegrepen en ze gooide na een uur worstelen de handdoek in de ring. Bij het invoeren bleek, dat ze toch twee opgaven goed had opgelost. Een knappe prestatie!

De anderen, leerlingen uit vwo4 en vwo5, hadden het beter gemaakt en moeten nu afwachten of ze voldoende punten behaald hebben om naar de 2e ronde te gaan: dat wordt pas in maart bekend.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact