Nieuws

Rom Molemaker vertelt zijn verhaal

By december 21, 2017februari 15th, 2021No Comments

Rom Molemaker vertelt zijn verhaal

Op 4 december was schrijver Rom Molemaker op onze school. Hij vertelde over zijn leven als schrijver en leraar.

Toen Rom in de klas kwam, was hij heel kalm: hij stond vroeger namelijk ook voor de klas. De 72-jarige schrijver heeft inmiddels al heel wat boeken geschreven. Die gaan vooral over criminaliteit, want hij zei dat jongeren dat spannend vinden.

We hebben ons goed voorbereid op zijn bezoek. Eerst zochten we informatie over hem op internet, daarna verzonnen we vragen die we hem konden stellen. Waarom wilde u schrijver worden? Waar schrijft u graag over? Wat vindt u uw beste boek? Hij vertelde ons dat hij al heel lang schrijver wilde worden. Eén prijs heeft hij gewonnen en daar was hij enorm blij mee, al won hij slechts een vulpen. Ook las hij een spannend stuk voor en dat deed hij erg goed.

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact