Nieuws

Kerstvakantie – leesvakantie

By december 12, 2017februari 15th, 2021No Comments

Kerstvakantie – leesvakantie

Wil je extra leeskilometers maken?

Dan is het leuk om mee te lezen voor de Jonge Jury. De Jonge Jury is het grootste leesbevorderingsproject voor leerlingen tussen de twaalf en zestien jaar uit de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Jaarlijks wordt in december door het Jonge Jury Boekgenootschap een lijst met leestips gepresenteerd. De boeken worden door jongeren tussen de twaalf en zestien jaar gekozen. Na de kerstvakantie kan jij stemmen op jouw favoriete boek. Dat kan tot 1 mei 2018 via deze website.

De lijst met leestips vind je in het OLC en op de website jongejury.nl.

 

Ook hebben we weer een mooie aanvulling op de collectie (klik hier). In aanloop naar de kerstdagen worden de dagen korter en kouder. De kerstboom zorgt al voor extra sfeer en staat op een fijne, knusse plek. Wat is er nou heerlijker dan met een goed boek weg te kruipen op de bank rondom de kerstboom met een lekkere warme deken waar je je helemaal in kunt nestelen. Even ontspannen en genieten van dat moment op de dag dat jij dan even hebt met je boek zodat je helemaal in kerststemming komt.

Wees welkom in het OLC!

 

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact