Nieuws

Gewonnen make-over van de Winterfair geslaagd

By december 12, 2017februari 15th, 2021No Comments

Gewonnen make-over van de Winterfair geslaagd

’s Ochtends een nieuwe coupe bij Knipmeknap!,‘s middags kleding van Bisou Mode uitzoeken en de dag afsluiten bij nagelstyliste ByEef! Een echte verwendag voor Laura Siemons. Tijdens de Winterfair van het Cambreur College konden jongeren meedingen naar een make-over.  Oud-leerlinge Laura Siemons werd de gelukkige winnares.

Een week na de eerste editie van de Winterfair op het mavogebouw waren leerlingen en docenten nog druk in de weer. Tijdens het geslaagde evenement werd maar liefst  €900,- opgehaald voor het goede doel. Met deze opbrengst werden 150 boodschappentassen goed gevuld. Deze werden vervolgens aangeboden aan de Voedselbank in Dongen.    

Ook werd in deze week de winnares van de make-over door middel van een filmpje op Facebook bekend gemaakt. Winnares Laura studeert nu in Nijmegen, maar was afgelopen donderdag bij haar ouders in Dongen. Een ideale gelegenheid om de make-over te plannen. Korteweg & Co makelaardij en beheer uit Breda heeft de kappersbehandeling en de kleding geschonken. De gellakbehandeling heeft ByEef voor haar rekening genomen.

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact