Nieuws

Winterfair heeft 150 tassen voor de Voedselbank opgeleverd!

By december 4, 2017februari 15th, 2021No Comments

Winterfair heeft 150 tassen voor de Voedselbank opgeleverd!

Vorige week was de eerste editie van een geslaagde Winterfair op ons mavogebouw. Met een opbrengst van 900 euro en een hoop gesponsorde producten konden we vandaag prachtige pakketten aanbieden aan de Voedselbank.

Gisterenmiddag stond de personeelskamer helemaal vol met kratten met etenswaren en andere nuttige producten. Drie docenten en vijf enthousiaste meiden uit mavo 4 hebben een paar uur werk gehad om de 150 tassen voor de Voedselbank te vullen. Er konden 3 tassen met verse spullen en houdbare producten per gezin worden weggegeven. Een mooier resultaat dan we hadden verwacht!

Twee leerlingen opperden om nog een mooie brief te schrijven aan de deelnemers van de Voedselbank om ze uit te leggen waar deze goedgevulde tassen vandaan komen én om ze het allerbeste te wensen. Een goed initiatief!

Vanochtend was het dan zo ver. Voor half 9 stonden we met een bus en een auto voor het gebouw van Thebe, de uitgifteplaats van de Voedselbank in Dongen. Twee sterke jongens uit ma4b hebben geholpen om alle tassen naar binnen te dragen: een flinke klus. Daarna moest het busje nog een keer op en neer, want het kon niet in een keer mee.

Om half 12 waren bijna alle tassen al weggegeven en de vrijwilligers van de Voedselbank konden ons verzekeren dat de deelnemers meer dan tevreden waren met de pakketten van deze week.

Dit was niet het enige wat we nog moesten doen na de Winterfair. Ook de winnaar van de make-over moest nog worden bekend gemaakt. Vandaag is de trekking gefilmd en op Facebook geplaatst. Laura Siemons uit Dongen is de winnares geworden. Binnenkort kunnen we het eindresultaat van de make-over zien. Laura heeft er in ieder geval zin in!

 

We willen via deze weg alle ondernemers en bedrijven die deze mooie opbrengst mede mogelijk hebben gemaakt, nogmaals heel hartelijk bedanken.

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact