Nieuws

Sinterklaasbezoek en pietengym

By december 1, 2017februari 15th, 2021No Comments

Sinterklaasbezoek en pietengym

Bas Brouwers, Bram Thielen, Brigitte Aerts en Marlies Schellekens zijn niet alleen docenten, maar ook vaders en moeders. Hoe leuk is het om hen in die rol met hun kroost bezig te zien. Samen met andere jonge ouders waren ze woensdagmiddag te vinden in de mavogymzaal, waar een uitdagend parkoers uitgezet was. Ieder kon hier op zijn eigen niveau klimmen en klauteren. Met rode konen werden de kids vervolgens door Sinterklaas uitgenodigd om in de personeelskamer getrakteerd te worden op lekkers en hun cadeautjes in ontvangst te nemen.

Sinterklaas had bij het kiezen van de juiste geschenken hulp gehad van Cindy Schade en Renate Siemons. Beide dames zorgen er al jaren voor dat deze leuke traditie niet verloren gaat, dit jaar met versterking van Grâcia Rosenbrand.

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact