Nieuws

Europese Dag van de Talen

By november 3, 2017februari 15th, 2021No Comments

Europese Dag van de Talen

Voor de leerlingen van TTO3 was afgelopen donderdag, 2 november, een spannende dag. In het kader van de Europese Dag van de Talen bezochten zij een aantal basisscholen in de regio om aan de groep 8 leerlingen een les Engels te geven. De groepsleerkracht mocht even pauzeren en onze leerlingen namen de klas over. Het was voor hen een hele ervaring om ineens in de schoenen van de docent te staan. Op het lesprogramma stonden het spellen van het alfabet, het leren van de dagen van de week en de maanden van het jaar  zodat de groep 8 leerlingen aan het eind van het lesje keurig in het Engels konden vertellen wanneer hun verjaardag was. Natuurlijk spraken onze TTO leerlingen  tijdens hun les alleen maar Engels en veel groep 8 leerlingen waren verbaasd over het feit dat ze toch precies begrepen wat er van hen verwacht werd tijdens deze actieve les.

Zijn deze groep 8 leerlingen de toekomstige eersteklassers van het Cambreur College? Wellicht onze toekomstige TTO leerlingen? Prima, want zij hebben met deze lesjes ontdekt dat ze het Engels al veel beter verstaan dan dat zij dachten.

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact