Nieuws

Mavo van het Cambreur College organiseert de eerste editie van de Winterfair!

By oktober 13, 2017februari 15th, 2021No Comments

Mavo van het Cambreur College organiseert de eerste editie van de Winterfair!

Als Cambreur College staan we midden in de Dongense gemeenschap en we vinden het belangrijk om daar daadwerkelijk gestalte aan te geven. Dit doen we al op verschillende manieren, maar we willen het nog concreter maken voor onze leerlingen en hen daar ook een rol in geven. Dit gaan we doen door opdrachten uit de lessen om te zetten in real-lifeprojecten.

Op vrijdag 24 november organiseren we met mavoleerlingen uit verschillende leerjaren en ondernemers uit Dongen en omgeving een winterfair waarbij een deel van de opbrengst bestemd is voor de Dongense Voedselbank. Leerlingen zijn bij verschillende vakken actief bezig met de voorbereiding. Denk onder andere aan het maken van promotiemateriaal, schrijven van artikelen, maken van spullen voor de verkoop en leren presenteren.

Deze winterfair zal te vergelijken zijn met een jaarbeurs, maar dan op ons sfeervol ingerichte gebouw aan de Bolkensteeg. Leerlingen zorgen voor producten die worden verkocht. Dongense ondernemers krijgen de mogelijkheid om hun producten aan de man te brengen en er zullen shows en optredens gegeven worden door talentvolle leerlingen en andere verenigingen uit de buurt.

Kortom, er zal van alles te doen zijn voor jong en oud. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht.

Wilt u ook nog een kraam huren? Dat kan! Voor € 10,00 koopt u een plaats op onze Winterfair. De opbrengst van de kramen is voor de Voedselbank, de opbrengst van de verkoop voor uzelf. U kunt zich opgeven bij Marcella Kant (mkant@cambreurcollege.nl) of Danilo Verus, teamleider mavo (dverus@cambreurcollege.nl /06-47597140)

We hopen op een grote opkomst, zodat onze eerste winterfair een groot succes wordt.

Winterfair Cambreur College – Bolkensteeg 9 – Dongen
24 november 16.00 – 21.00 uur

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact