Nieuws

Aiomme kirjoittaa kirjeitä

By oktober 5, 2017februari 15th, 2021No Comments

Aiomme kirjoittaa kirjeitä

Aiomme kirjoittaa kirjeitä: Deze zin is voor ons een echte “tongue twister”, maar vertaald uit het Fins  betekent het: We gaan elkaar brieven schrijven.
Klas Tvw1B is deze week weer gestart met het “snail mail project” met Ruukki School uit Finland.  Corresponderen met een leeftijdsgenootje in een ander land om een en ander van elkaar en van elkaars gewoonten en gebruiken te weten te komen.  Natuurlijk gaat dit in het Engels, leerzaam voor beide partijen, maar ervaring leert inmiddels dat leerlingen het heel leuk vinden om elkaar ook iets van hun eigen taal te leren. Zeker weten dus dat onze leerlingen  aan het eind van het schooljaar een enkel woordje Fins opgepikt hebben. De geschreven brieven laten in ieder geval al zien dat het Engels onze eersteklas TTO-ers al heel goed afgaat!

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact