Nieuws

Excursion à Lille

By oktober 4, 2017februari 15th, 2021No Comments

Excursion à Lille

Om 9.00 was het dan zover! De excursie naar Lille stond voor de deur!

In grote groepen stonden we te wachten tot we eindelijk de bus in mochten. Na zo’n 2,5 uur rijden maakten we een tussenstop om even onze benen te strekken en even naar het toilet te gaan. Vervolgens nog een half uurtje rijden en toen kwamen we aan in Lille. Na een korte wandeling & uitgebreide uitleg over de te lopen route, mochten we beginnen. Met veel tempo & concentratie werden de opdrachten gemaakt. Wat de meeste leerlingen zeker erg spannend vonden, was het interview dat we in het Frans moesten voeren met een Franse voorbijganger.  “Pardon madame, monsieur, je peux vous poser une question…………..”  Was wel even zoeken om de juiste persoon hiervoor aan te spreken. Toch is het ons allemaal gelukt en mogen we tevreden zijn met het resultaat! Na kilometers te hebben gelopen ( de een was nou eenmaal handiger in kaartlezen dan de ander!) konden we rustig neerploffen om van onze vrije tijd te genieten! Het winkelcentrum Euralille werd overstroomd door Cambreurianen en ook de McDonalds heeft weer een hoop aan ons verdiend! Na ongeveer 3 uurtjes shoppen en genieten van het najaarszonnetje in het mooie Lille, was het toch tijd om te vertrekken. Ondanks onze zere voeten was de busreis voor alle partijen ontzettend gezellig! Verschillende liedjes werden uit volle borst meegezongen en over de gezellige dag werd volop gesproken. Om 21.30 zijn we weer veilig aangekomen in Dongen.

Demi Maas 3VWO

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact