Nieuws

Barcelonareis vmbo en mavo 4 weer een groot succes!

By oktober 2, 2017februari 15th, 2021No Comments

Barcelonareis vmbo en mavo 4 weer een groot succes!

Traditiegetrouw vertrok er op zaterdagavond een bus vol enthousiaste vmbo- en mavoleerlingen naar Barcelona. We arriveerden ruim voor de verwachte aankomsttijd. De kamers waren klaar, dus iedereen kon zich opfrissen voor de lunch.

Daarna ging het drukke programma van start. Het was een actieve week en we hebben heel wat kilometers in de benen. De eerste middag liepen we in groepjes door het centrum. Fietsen, zwemmen, bowlen, bezoekjes aan Park Guëll, de Sagrada Familia, Camp Nou, museum Cosmocaixa, het aquarium, uit eten: de dagen waren goed gevuld. De week vloog dan ook voorbij.

We kunnen weer terugkijken op een geslaagde reis. Een dankjewel aan alle leerlingen die medeverantwoordelijk zijn voor de goede sfeer en de gezelligheid!

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact