Nieuws

Afsluiting Wereldweek

By september 29, 2017februari 15th, 2021No Comments

Afsluiting Wereldweek

Vandaag werd de wereldweek van leerjaar 1 afgesloten met een multi culti ontbijt in de aula. Aan lange, vrolijk gedekte tafels hebben de leerlingen heerlijk zitten smullen van Chinese hapjes, Surinaamse kaasballetjes, verschillende Poolse salades en nog veel meer smakelijke buitenlandse hapjes. Er was aan het eind nog maar weinig over, waaruit we mogen concluderen dat de leerlingen het allemaal heerlijk hebben gevonden. Een mooie afsluiting van een drukke, actieve week. Dank aan alle ouders en collega’s die vanochtend al vroeg klaar stonden om een helpende hand toe te steken.

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact