Nieuws

Afsluiting Wereldweek

By september 29, 2017februari 15th, 2021No Comments

Afsluiting Wereldweek

Vandaag werd de wereldweek van leerjaar 1 afgesloten met een multi culti ontbijt in de aula. Aan lange, vrolijk gedekte tafels hebben de leerlingen heerlijk zitten smullen van Chinese hapjes, Surinaamse kaasballetjes, verschillende Poolse salades en nog veel meer smakelijke buitenlandse hapjes. Er was aan het eind nog maar weinig over, waaruit we mogen concluderen dat de leerlingen het allemaal heerlijk hebben gevonden. Een mooie afsluiting van een drukke, actieve week. Dank aan alle ouders en collega’s die vanochtend al vroeg klaar stonden om een helpende hand toe te steken.

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact