Nieuws

Groetjes van havo/vwo uit een zonnig Catalonië!

By september 27, 2017februari 15th, 2021No Comments

Groetjes van havo/vwo uit een zonnig Catalonië!

Vanochtend vroeg uit de veren! In plaats van naar Barcelona bracht de bus ons vandaag naar Figueres, waar we een bezoek hebben gebracht aan het museum van Dali. ’s Middags hebben we heerlijk door een zonnig Gerona gewandeld. Wat is het toch een mooi stadje. Sommige leerlingen hebben in plaats van de Mac lekker op een terrasje tapas en pintxos genuttigd (is toch ook véél lekkerder) maar er stond natuurlijk ook een opdracht op het programma. Dit keer een foto-opdracht, namelijk: maak een originele groepsfoto in Gerona én kom in contact met locals en maak daar ook een foto van. Zie hier het resultaat! We boffen echt enorm met het weer, maar ook met deze fijne groep. Iedereen altijd op tijd, prima sfeertje en vanavond mogen we weer genieten van een uitgebreid tapasdiner. Kortom, wij vermaken ons wel! Hoe ver zouden ze met de bouw van De Sagrada Familia zijn? Dat gaan we morgen meemaken. Groetjes uit Catalonië van de examenklassen havo/vwo en tot over een paar dagen weer in Dongen!

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact