Nieuws

Romereizigers hebben het prima naar hun zin

By september 26, 2017februari 15th, 2021No Comments

Romereizigers hebben het prima naar hun zin

De club van Rome treft tijdens de schoolreis prima weer, heeft een uitstekende overnachtingsplek gevonden en staat klaar om weer een aspect van de eeuwige stad te ontdekken. Na een korte briefing in het hotel over een bepaald thema volgt een lange wandeling door de stad. De twee begeleiders Dianne Rijnen en Peter Kuijpers hebben een groot uithoudingsvermogen en een prima conditie, van de leerlingen wordt dit ook verwacht. In Oostenrijk maken ze flink wat kilometers, in Rome zeker zoveel. Maar in Rome doe je wel heel andere indrukken op. We zijn benieuwd naar alle verhalen.

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact