Nieuws

Spectrum Brabant gaat van start

By september 25, 2017februari 15th, 2021No Comments

Spectrum Brabant gaat van start

Huiswerkbegeleidingsinstituut Spectrum Brabant gaat op maandag 2 oktober van start op het Cambreur College. Leo van Baardwijk is de interne coördinator, Anja Bruers is vanuit Spectrum Brabant onze locatiemanager.  Onder begeleiding in kleine groepen huiswerk maken op school is een van de opties, leren plannen en leren studeren is ook mogelijk. Afhankelijk van de keuze van ouders na het intakegesprek wordt de begeleiding opgezet. We hopen op een vruchtbare samenwerking die onze leerlingen ondersteunt in hun weg door de school.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact