Nieuws

Dublin: Internationale stage voor tweetalig havo

By september 25, 2017februari 15th, 2021No Comments

Dublin: Internationale stage voor tweetalig havo

In de eerste breakweek vertrekt tweetalig havo4 naar Dublin. Deze reis is onderdeel van het internationaliseringsprogramma van de tweetalige havoleerlingen. Dublin verkennen, onderwijs in het Engels volgen, een bezoek aan een Engelse school en bedrijfsbezoeken staan op het programma. Voertaal is uiteraard Engels.

Zo brengen de leerlingen met hun twee begeleidende docenten bijvoorbeeld een bezoek aan het hoofdkantoor van Linked In en aan een bedrijf dat regelt dat uitwisselingsstudenten in gezinnen opgevangen worden. Tijdens de lessen Engels maken de leerlingen kennis met de cultuur van Ierland en van Dublin in het bijzonder. Bij het bezoek aan een Ierse school zal de discussie over de voor- en nadelen van schooluniformen wel weer losbarsten. De leerlingen leren door middel van een speurtocht Dublin nader kennen. Maar ook gezellige activiteiten als bioscoop, bowlen en laserschieten staan op het programma. En de leerlingen bezoeken echte hondenrennen, toch ook iets dat in een internationaal programma past.

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact