Nieuws

Mirte Debats presenteert haar tweede boek

By september 21, 2017februari 15th, 2021No Comments

Mirte Debats presenteert haar tweede boek

Mirte Debats is 15 jaar oud en zit in de derde van het tweetalig VWO. Op 14 jarige leeftijd publiceerde zij haar eerste gedichtenbundel, Woordenvol. Haar liefde voor de ­Engelse en Nederlandse taal is terug te lezen in haar gedichten. Nog niet eerder voor zover wij weten hebben we een Cambreurleerling gehad die schreef en publiceerde. Op 11 oktober presenteert zij ‘Levenskracht” in boekhandel Het Verboden Rijk in Oosterhout. We feliciteren Mirte met deze tweede bundel en hopen dat zij veel lezers zal bereiken.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact