Nieuws

By september 15, 2017februari 15th, 2021No Comments

De gemeente Dongen en de gemeente Gilze en Rijen organiseren op woensdag 4 oktober van 19.30 tot 21.00 uur een ‘meedenksessie’ voor ouders over de pilot ‘Ondersteuning aan kinderen met druk, impulsief gedrag en/of aandacht problematiek’ (ook wel Pilot Energieke Kinderen genoemd).

De bijeenkomst vindt plaats in jongerencentrum de Poort
Gasthuisstraat 3
5104 HP, DONGEN

Via dit bericht willen we u hier graag voor uitnodigen!

De pilot
In samenwerking met Zorggroep Zorroo, huisartsenpraktijken uit Dongen en Rijen (inclusief POH jeugd), MEE, GGD, IMW, ContourdeTwern en het onderwijs zijn de gemeenten de pilot gestart. In deze pilot wordt ingezet op een goede samenwerking binnen de keten van zorg voor kinderen met druk, impulsief en/of aandacht problematiek, waardoor jeugdigen (en hun ouders/verzorgers) tijdig de benodigde ondersteuning ontvangen, zo licht als mogelijk.

Meedenksessie
Tijdens de meedenksessie op 4 oktober gaan medewerkers van de gemeenten onder leiding van een gespreksleider graag in gesprek met u over de pilot. We willen graag weten wat uw ervaringen zijn met de nieuwe werkwijze en hoe u de rol van de verschillende samenwerkingspartners heeft ervaren? Uw ervaringen en visie worden meegenomen in de pilot.

Aanmelden
Kortom, om de zorg en ondersteuning voor kinderen goed vorm te geven, heeft de gemeente input nodig. We hopen dan ook dat u aanwezig bent en met ons mee wil denken. U kunt zich aanmelden bij Nadia Marechal via nadia.marechal@dongen.nl  (tel: 14 0162) of bij Cora den Besten via CoradenBesten@abg.nl (tel: 088 – 38 21 135)

Niet aanwezig op 4 oktober?
Mocht u niet aanwezig zijn op 4 oktober, dan willen we alsnog graag weten wat uw ervaringen zijn met de pilot. U kunt uw ervaringen met ons delen door telefonisch of per mail contact op te nemen met Nadia Maréchal of Cora den Besten.

We horen graag van u!

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact