Nieuws

Topatlete Nadine Broersen voor de klas in het kader van de Nationale Sportweek

By september 14, 2017februari 15th, 2021No Comments

Topatlete Nadine Broersen voor de klas in het kader van de Nationale Sportweek

”Mevrouw, hoe moet ik ook alweer gooien?” Nadine Broersen liet het zien en gaf tips. In plaats van een normale gymles werden zo’n 120 leerlingen van het Cambreur College vandaag verrast met een clinic van topmeerkampster Nadine Broersen. Het blokuur stond in het teken van een minimeerkamp met kogelstoten, hordenlopen, verspringen en sprint.

Na een demo van (wie anders dan) Nadine, was het aan de leerlingen om het beste uit zichzelf te halen op de verschillende onderdelen. Uiteraard met behulp van tips en aanwijzingen van de Dongense topatlete.

Het verrassingsbezoek van Nadine Broersen aan het Cambreur College was geen toeval. Het is deze week Nationale Sportweek. LO-docent Robin van Sunten: ”We vinden het belangrijk om de leerlingen te laten zien en te laten ervaren hoe leuk sporten is. Met de clinics van Nadine hebben we atletiek vandaag extra in de schijnwerpers gezet. Ik heb leuke reacties gehad van de klassen. Door de verschillende onderdelen zat er voor iedereen wel iets bij. De één is snel en een ander is bijvoorbeeld weer sterk. “Nadine, super bedankt voor deze leuke gymlessen!”, besluit een stralende Robin van Sunten, terecht trots op deze bijzondere gast in zijn lessen.

De foto’s van Jan Stads/Pix4Profs geven een uitstekend beeld van de atletiekclinic. Kijk hiervoor op onze Facebookpagina.

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact