Nieuws

Dongen Woont en het Cambreur blijkt een mooie combinatie

By juni 30, 2017februari 15th, 2021No Comments

Dongen Woont en het Cambreur blijkt een mooie combinatie

Afgelopen zaterdag hebben ruim 350 bezoekers DongenWoont bezocht. Deze manifestatie vond plaats in de aula van het Cambreur College. De standhouders geven aan dat ze zeer tevreden zijn met de opkomst en met de concrete inschrijvingen en vragen.

De school was niet alleen gastheer, maar koppelde twee activiteiten aan dit evenement. In leerjaar 2 van de havo- en vwo-afdeling ontwerpen leerlingen een gebouw en maken hiervan vervolgens een maquette. Dit jaar werd er speciaal om een energiezuinig gebouw gevraagd. De beste zes maquettes werden in de aula tentoongesteld en door middel van een stemming werd nummer 3 van Bent Pennings en Stan Verheijden uit klas 2 uitgekozen als het beste ontwerp.

Ook de leerlingen van vwo2 doen al een paar jaar in het kader van aardrijkskunde/ruimtelijke ordening een project samen met Cascade. Ontwerpen hiervan waren eveneens te bewonderen.

Het Cambreur vindt het belangrijk om midden in de Dongense gemeenschap te staan. Een dergelijk evenement is hiervoor een uitgelezen kans.

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact