Nieuws

Pittige opdrachten voor vwo5 tijdens de sportdag

By juni 13, 2017februari 15th, 2021No Comments

Pittige opdrachten voor vwo5 tijdens de sportdag

De Cambreurianen uit 5vwo hebben zich op de sportdag bij Multifit Health & Racket Centre kunnen bekwamen in drie verschillende onderdelen. Met onze oud-leerling Nick Schellekens als trainer zijn de technieken bij het tennissen goed aangescherpt. Bij de afvalrace waren het opmerkelijk genoeg de dames die het meest fanatiek onderhands of bovenhands de jongens de één na de andere van het veld afmepten. Het tweede onderdeel bood onze leerlingen veel keuze uit de toestellen in de fitnessruimte, van boksen tot de loopband, met de juiste instellingen op een hometrainer krachtig op de pedalen tot en met het ontwikkelen respectievelijk uitbouwen van de apps. Dat lukte zélfs zonder gebruik van de mobiele telefoon. Bij het spinnen bleek het gebruik van een handdoek niet overbodig. Deze onderdelen waren een goede invulling van een dagdeel, het tweede dagdeel bestond uit een pittige mountainbiketocht.  

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact