Nieuws

Einde pen pal project

By juni 7, 2017februari 15th, 2021No Comments

Einde pen pal project

Terwijl wij op het Cambreur College nog een aantal lesweken voor de boeg hebben, zijn de schooldeuren voor de leerlingen van Ruuki school in Finland inmiddels gesloten. De leerlingen daar gaan al van hun zomervakantie genieten en dat betekent dat er een einde is gekomen aan het penpal project met de Finse school. Vanaf september hebben de leerlingen van klas TVW1B via ouderwetse snailmail gecorrespondeerd met de Finse leerlingen. Inmiddels hebben ze elkaar een beetje leren kennen en dat zal ongetwijfeld betekenen dat er via de moderne communicatiemiddelen zoals bv snapchat bij een aantal leerlingen nog talloze berichtjes over en weer zullen gaan. Volgend schooljaar maken we een nieuwe start met de nieuwe groep Tvwo leerlingen.

Tervehdys! Oftewel: groetjes

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact