Nieuws

Bericht uit Londen

By juni 1, 2017februari 15th, 2021No Comments

Bericht uit Londen

Tvw3b is aan het genieten in Londen in het kader van de TTO-reis. Ze zijn al echt de underground masters die in staat zijn de klas de weg te wijzen zodat ze alle mooie en interessante plekken kunnen bezoeken. Een intensief, uitdagend en gevarieerd programma stoomt deze leerlingen klaar om de wereld nog verder te ontdekken. We hebben de volgende highlights al kunnen bewonderen: de National History Museum, Tower of London, Houses of Parliament, Westminster Abbey. 

Tijdens deze bezoeken hebben de leerlingen presentaties verzorgd over de culturele en historische achtergronden van de betreffende gebouwen. Morgen staat een theaterworkshop bij de Shakespeare’s Globe op het programma en de dag sluiten we af met de musical Wicked.

Aldus de enthousiaste docenten Simone de Jongh en Mohammadi Laghzaoui.

 

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact