Nieuws

B-dagen

By juni 1, 2017februari 15th, 2021No Comments

B-dagen

De derdejaarsleerlingen van gebouw B genoten 18 en 19 mei van de B-dagen. Twee dagen sport, spel en bezinning op een mooie locatie buiten de school. Na een zware fietstocht van Dongen naar Goirle, waarbij enkele docenten even verdwaalden, konden de activiteiten beginnen. In de middag werd sport afgewisseld met serieuze groepsgesprekken. Na een heerlijke maaltijd volgde de ‘teamchallenge’ waar de leerlingen elkaar op verschillende onderdelen bestreden. Sven bleek heel lang de bal te kunnen hooghouden, Roxy at sprinkhanen en wormen alsof het frietjes waren en Alperen won de krachtproef. ’s Avonds wandelden docenten en leerlingen nog even door het bos met daarna een verdiende maar korte nachtrust. De volgende ochtend weer vroeg ontbijten om daarna te luisteren naar het verhaal van een ex-verslaafde en om zelfverdediging te oefenen. Na de lunch en een sport- en spelmiddag vertrokken de leerlingen en docenten weer op de fiets naar Dongen, waar ze konden uitrusten van twee zware maar ook heel leuke dagen.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact